Interesse in deze Euro Premium, aarzel dan niet en neem contact op met Baele BVBA

info-aanvraag

1

Euro Premium

EURO•PREMIUM® is een Belgisch merk en heeft inmiddels meer dan 20 jaar professionele ervaring opgebouwd in hoog kwalitatieve droogvoeding voor honden. De ontwikkeling van onze producten is gebaseerd op een jarenlange ervaring van toegewijde dierenartsen en gespecialiseerde voedingsdeskundigen, onder andere in samenwerking met de Universiteit Gent.

Onze hondenvoeding is samengesteld op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van topkwaliteit. De gebruikte grondstoffen zijn 100% natuurlijk en niet genetisch gemanipuleerd. Er worden geen kunstmatige kleur –en smaakstoffen toegevoegd.

Onze voeding is onderverdeeld in SMALLMEDIUMLARGE en GIANT omdat we vaststellen dat er duidelijke anatomische en fysiologische verschillen zijn tussen kleine en grote honden van verschillende leeftijden. Daardoor is in eerste instantie de grootte met daaraan gekoppeld de leeftijd van uw hond, bepalend voor zijn dagdagelijkse voedingsbehoeften.

Voor honden met bepaalde gevoeligheden, hebben we FUNCTIONAL voeding, die beantwoordt aan specifieke behoeften van uw hond zoals overgewicht, huidallergie, gevoelige spijsvertering, …
Door toevoeging van extra antioxydanten bovenop de bestaande vitaminemix wordt bijgedragen tot een uitstekende immuniteit.

Wij doen onze uiterste best om voor uw hond de hoogste kwaliteit te leveren en danken u alvast voor uw vertrouwen in onze producten.

EURO•PREMIUM®, de garantie voor een topfitte hond!

 


Ook nog verkrijgbaar bij Baele BVBA

  • Afbeelding Carnibest
  • Afbeelding Naturis diepvriesvoeding
  • Afbeelding Delcon