Interesse in deze Viano SunProtect Herstel & Aanleg gazon, aarzel dan niet en neem contact op met Baele BVBA

info-aanvraag

1

Viano SunProtect Herstel & Aanleg gazon

Viano SunProtect DPF50+ Herstel & Aanleg gazon is speciaal ontwikkeld voor het herstellen van kale plekken in een gazon door droogte


 

Viano SunProtect DPF50+ Herstel & Aanleg gazon is speciaal ontwikkeld voor het herstellen van kale plekken in een gazon door droogte, het aanleggen van een nieuw gazon met grasmatten of bij het inzaaien van gras.

Viano SunProtect DPF50+ Herstel & Aanleg gazon stimuleert een diepere wortelontwikkeling van het gras waardoor het gras beter & langer water kan vasthouden. Daarnaast bevat dit product speciaal ontwikkelde water absorberende polymeren die beschikbaar water opnemen in natte periodes en in droge periodes het water geleidelijk vrijstellen aan de wortels van de grasmat. Hierdoor heeft uw grasmat tot 50% minder behoefte aan beregening en dit tot 10 jaar lang na aanleg van uw gazon.

Viano SunProtect DPF 50+ Herstel & Aanleg gazon moet ingewerkt worden in de toplaag van de bodem. Dit betekent in de eerst 4 tot 5 cm van uw bodem.

 • Samenstelling

  ORGANISCH BODEMVERBETEREND MIDDEL ­ Verrijkt gemengd organisch­mineraal bodemverbeterend middel

 • Inhoud / Verpakking

  Ref.InhoudVerpakking
  GCAAL1010kgZak
 • Extra info

  Testimonial:

  Greenkeeper voetbalclub Marbella

  Reeds 7 jaar geleden werd een deel van ons voetbalterrein aangelegd met de waterabsorberende polymeren uit Viano SunProtectAanleg & Herstel Gazon. Nu 7 jaar later profiteren wij nog steeds van dit effect en moeten wij dit terrein tot 50% minder besproeien in vergelijking met andere velden.

  SunPrtotect Herstel & Aanleg Gazon

  Met deze 10kg verpakking kan u een terrein van 50m² klaarmaken voor het inzaaien van gras of het aanleggen van graszoden. U kan vervolgens tot 10 jaar na aanleg genieten van een gazon die tot 50% minder nood heeft aan extra watergifte.


Ook nog verkrijgbaar bij Baele BVBA

 • Afbeelding DCM Meststof Aanleg Gazon
 • Afbeelding DCM Gazonmeststof Najaar
 • Afbeelding Viano GreenComfort 4in1